کلکسیون برتر
تبلیغات
برگزیده های سایت

نکاتی ارزشمند و تایید شده برای کاهش وزن پس از حاملگی

حاملگی به شدت بدن شما را دچار تغییرات می‌کند. ممکن است تعجب کنید که چطور حتی پس از اینکه فرزندتان متولد شده کماکان مانند یک زن باردار بنظر می‌رسید! بدنتان از ریخت افتاده و ممکن است باعث ناراحتی شما شده باشد. اما بخاطر داشته باشید که در این باره نباید عجله کنید. بعد از حاملگی […]

ویتامین C ویتامینی که برای موفقیت به آن نیاز داریم

یک سبک زندگی فعال به این معناست که شما به ویتامین C نیاز دارید، آن هم مقدار زیادی ویتامین C، در زیر در مورد نحوه دریافت ویتامین C کافی برای موفق شدن در اهدافتان، چیزهای بیشتری یاد می گیرید. مقدمه در این ده سالی که درگیر تناسب اندام بودم، گاه مشغول دوره حجم و گاه […]

۱۰ تغذیه مفید و منبع غذایی ارزشمند از ویتامین E

ویتامین E در بین ویتامین‌های دیگر مورد بی توجهی بیشتری قرار گرفته است، این در حالی است که این ویتامین دارای فهرست بی پایانی از مزایای مختلف است. اولین و مهم‌ترینش این است که یک آنتی اکسیدان قوی است. به علاوه، به عملکردهای حیاتی بدن همچون فعالیت‌های آنزیمی و سیگنالینگ سلولی نیز کمک می‌کند. مصرف روزانه […]

۵ گام ساده و پیشنهاد مفید جهت سالم غذا خوردن

برای سالم غذا خوردن این ۵ گام بسیار ساده را دنبال کنید. یکی از اشکالات اصلی اکثر تصمیمات سال جدید، آن است که بیش از حد مبهم هستند. «من می خواهم اندام بهتری داشته باشم» خوب بنظر می رسد اما برای انجام آن چگونه برنامه ریزی می کنید؟ هنگامیکه آنها برای شما معنایی عمیق تر […]

۵ جایگزین سالم و طبیعی غذایی برای کربوهیدرات ها

از آنجا که کربوهیدرات ها، منبع اصلی انرژی بدنتان هستند، هرگز نباید به طور کامل از آنها اجتناب کنید. با این حال با توجه به یک بررسی که در سال ۲۰۱۴ در مجله تغذیه، متابولیسم و بیماری های قلبی منتشر شد، کاهش کربوهیدرات با مواد غذایی سالم بدون کربوهیدرات به افراد دارای اضافه وزن کمک می […]

۷ نتیجه‌ی موثر و فوق العاده از فواید حرکات کششی

حرکت کششی از زمان اولین کلاس ورزش تان در مدرسه ی ابتدایی، شنیده اید که حرکت کششی مهم است. اما هنگامی که وقت کم دارید، شاید وسوسه شوید که کشش ها را انجام ندهید تا بتوانید چند دقیقه بیشتر، کاردیو ثبت نمایید. این کار را نکنید. خواه تصمیم داشته باشید تمرین کراس فیت (آمادگی جسمانی […]

سیستم ایمنی بدن خود را به صورت طبیعی تقویت کنید

همه ما می دانیم وقتی می خواهیم سرما بخوریم چه حسی دارد: احساس درد در سینوس ها، خارش در گلو و سنگینی در سراسر بدن. در حال مریض شدن هستید و خود را نفرین می کنید که چرا بعد از دست دادن با همکار مریضتان دست خود را نشستید و یا اینکه چرا به اندازه […]

با افزایش دوپامین احساس بهتری داشته باشید

دوپامین یکی از مهم ترین هورمون های مسئول احساس خوب در بدن ماست. وقتی سطح این هورمون در بدنمان کم باشد شدیدا احساس ناراحتی و پریشانی خواهیم داشت. در این مطلب به شما آموزش میدهیم  که چگونه سطح دوپامین را افزایش دهید. بنابراین اگر زمانی احساس کردید احساس خوبی ندارید با این روش های اثبات شده […]

۶ فایده فوق العاده و شگفت انگیز خوردن موز در روز

موز، یک میوه کامل است موزها یک پوشش داخلی دارند که کندن پوستشان را آسان می کند. رنگ آنها فورا به شما می گوید که چه زمانی قابل خوردن است. آنها طعم لذیذی دارند که تقریبا همه آن را دوست دارند و شاید از همه مهم تر آنها حاوی مواد مغذی مفید هستند. جای تعجب نیست که […]

سالم ترین و مقوی ترین مواد غذایی کدام‌ها هستند؟

غذای سالم برای بدن مفید است، هم بدن انسان را از نظر فیزیکی در شرایط مناسب قرار می‌دهد و هم بدن را در برابر بیماری‌ها مقاوم می‌سازد. مهم است که ما غذاهای سالم را بشناسیم و از آن‌ها در وعده‌های روزانه‌مان استفاده کنیم. فهرستی که در این مقاله تهیه کردیم تعدادی از سالم ترین غذاها […]

۷ مزیت مفید کلاس‌های گروهی تناسب اندام

کلاس‌های گروهی، راه خوبی هستند تا برنامه‌ی ورزشی در زندگی‌تان به جریان بیفتد. در کلاس‌های گروهی تناسب اندام ، انواع مختلف روش‌های آموزشی، تجهیزات و تمرینات چالشی به کار گرفته می‌شود. نیازی نیست که یک رقصنده‌ی حرفه‌ای یا متخصص کیک بوکس باشید، تمام آن کلاس‌ها برای بالا بردن ضربان قلب شما و گذراندن اوقاتی خوش […]

چگونه تمرینات ورزشی را وارد برنامه روزانه خود کنیم ؟

همه ما باید بدانیم که داشتن یک سبک زندگی اکتیو و فعال باید اولین اولویت مان باشد. تنها با مراقبت کردن از خودمان است که می توانیم آن فردی باشیم که دوست داریم و تلاش می کنیم که در محیط کار، خانه و جامعه باشیم. اما این کار چندان هم آسان نیست. کار کردن می […]

نکات مهم و حائز اهمیت ورزشی در دوران حساس بارداری

ورزش کردن یکی از بهترین روش هایی است که می توانید احساس خوبی و همینطور فرم مناسبی داشته باشید. برای اکثر زنان بارداری این حالت را تغییر نمی دهد. با وجود تفاوت هایی که در بدنتان به وجود می آید، ورزش هم چنان مهم است. برخی از پژوهش ها نشان داده اند که ورزش در […]

تازه های داغ ترین اخبار
بیشتر >>
  • هشدار مقامات کشور روسیه به اعضای 1+5 در خصوص برجام

  • روابط تل آویو-ریاض/خوش خدمتی عربستان به رژیم صهیونیستی!

  • درخواست کری از سناتورها درباره عدم‌تمدید تحریم‌ها علیه ایران

  • دیده‌بان حقوق بشر: آمریکا فروش سلاح به عربستان را متوقف کند!

  • فحاشی‌های بی‌سابقه پسر محمود صادقی به دستگاه قضایی!

  • رژیم آل سعود نمی تواند از باتلاق یمن خارج شود!

  • راه اندازی حساب توییتر دفتر رهبر معظم انقلاب

  • تلاش حزب حاکم ترکیه برای تغییر قانون اساسی

  • منافقین بهترین گزینه تغییر نظام در ایران

  • رویترز: اوباما با تمدید تحریم ایران موافقت کند!

  • لیونل مسی: برای تمدید قرارداد با بارسلونا هیچ عجله‌ای ندارم!

  • حضور بدون حقوق نیروهای حق التدریس در مدارس!

  • نفت ارزان شد/ افزایش بهای جهانی طلا

  • تعریف و تمجید روزنامه بارسایی از سردار آزمون

  • دیدگاه ترامپ درباره بشار اسد و جنگ سوریه

  • دانشمند ایرانی در پی به چالش کشیدن نظریه اینشتین!

  • هدیه ویژه و باورنکردنی «ترامپ» به «پوتین»

  • واکنش رسانه‌های خارجی به حادثه ریلی در ایران

  • کاهش زمینه های پولشویی با بانکداری الکترونیک

  • حکم اعدام بابک زنجانی لغو شد!

  • خواست آمریکا : کاهش ذخیره اورانیوم ایران به زیر 300کیلوگرم!

  • داغ ترین اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • ورزشی
  • ۵۹ فوت و فن از بزرگ ترین و برترین آشپزهای دنیا

    مجموعه : آشپزی

    همیشه یکسری نکات و فوت و فن هایی برای پخت و پز وجود دارد که قطعا هر آشپزی روزی به آن ها نیاز پیدا می کند. نکاتی که آشپزی را برای عاشقانش دوست داشتنی تر و دل چسب تر می کند. فوت و فن هایی که در این مطلب می خوانید، مواردی است که سرآشپزهای باتجربه از کشورهای مختلف گفته اند. این سرآشپزها، بهترین سرآشپزهای دنیا محسوب می شوند.

    ۱- به خاطر داشته باش. همه آنچه می خواهم بگویم درباره آماده کردن مقدمات پخت و پز است. برای رهایی از استرس موقع آشپزی در میهمانی های خاص، حتما از یک روز قبل مقدمات آشپزی تان را فراهم کنید تا موقع پخت و سرو غذا مانند یک ستاره بدرخشید. پائولادین (Pauala Deen)

    816304 537 ۵۹ فوت و فن از بزرگ ترین و برترین آشپزهای دنیا

    ۲- هرچه ماده مورد نظر برای پخت کوچک تر باشد، دمان پخت بیشتر می شود. برای مثال تافی های شکلاتی کوچک را با دمای ۲۵۰ درجه سانتی گراد تنها در چهار دقیقه می پزم! جیم لاهی (Jim Lahey)

    ۳- ادویه جات را در جای خشک، سرد و تاریک نگهداری کنید. آن ها را در قفسه بالای اجاق گاز قرار ندهید. رطوبت، نور و گرما باعث می شود که عطر و طعمشان را از دست بدهند. ریک ترامونتو (Rick Tramonto)

    ۴- همیشه آب مرغ یا گوشت باقی مانده از غذا را داخل ظروف پلاستیکی فریز کنید. با این کار، وقتی می خواهید یک سوپ یا یک خوراک خوشمزه درست کنید، ظرف را سریع از فریزر در می آورید و از آن استفاده کنید. چارلی تروتر (Charlie Trotter)

    ۵- اگر قرار است برای شخص مهمی آشپزی کنید- چه آن شخص رییستان باشد و چه برای یک تاریخ مهم می خواهید آشپزی کنید- هیچ وقت یک دستور جدید یا حتی یک ماده جدید را امتحان نکنید! مارکوس ساموئلسون (Marcus Samuelsson)

    ۶- همیشه پاستا را یک دقیقه کم تر از زمان پختی که روی بسته بندی آن نوشته شده بپزید. آن یک دقیقه را هم بگذارید برای زمانی که پاستا با سسش داخل تابه قرار است بپزد. ماریو باتالی (Mario Batali)

    ۷- بعد از اینکه کارتان با سیر تمام شد، قبل از اینکه دستانتان را بشویید، آن ها را به مدت ۳۰ ثانیه به یکی از ظروف استیلی که در آشپزخانه دارید، بمالید، سپس آن ها را بشویید. این کار باعث می شود بوی سیر از بین برود. جرارد کرافت (Gerard Craft)

    ۸- آب نمک! بله فقط آب نمک. مرغ را داخل آب نمک بخوابانید تا طعم بی نظیرش را تجربه کنید. گای فیِه ری (Guy Fieri)

    ۹- اگر موقع سرخ کردن متوجه شدید که به روغن بیشتری نیاز دارید، روغن را از لبه های تابه اضافه کنید. با این کار وقتی روغن به مواد داخل تابه که در حال سرخ شدن هستند می رسد، گرم شده است. آنیتا لو (Anita Lo)

    ۱۰- زمانی که قرار است چیزی را زیاد سرخ کنید، آن را با یک انبر دسته بلند به مدت پنج ثانیه داخل روغن داغ تابه نگه دارید. این کار باعث می شود که آن غذا شکل ظاهری اش را از دست ندهد و به کف تابه یا به غذاهای دیگری که در تابه هستند نچسبد. مایکل سیلاکیس (Micheal Psilakis)

    816305 342 ۵۹ فوت و فن از بزرگ ترین و برترین آشپزهای دنیا

    ۱۱- برای داشتن یک سس غنی، کرمی شکل و سالم، نیمی از مقدار سس مایونز موجود در دستور تهیه را با ماست چکیده جایگزین کنید. الی کریگر (Eli Krieger)

    ۱۲- زمانی که می خواهید سبزی خرد کنید، مقداری نمک روی سطح کارتان بریزید. این عمل باعث می شود موقع ریزکردن، سبزی ها به اطراف پراکنده نشوند و به پرواز درنیایند. جوان چانگ (Joanne Chang)

    ۱۳- برای درست کردن یک ساندویچ همه چیز تمام، سس مایونز را روی نان ساندویچ از یک گوشه تا گوشه دیگر آن بمالید. به عبارت دیگر سس را روی همه قسمت های نان بمالید. بعضی ها سس را فقط وسط نان می مالند. در صورتی که هر لقمه از ساندویچ باید حاوی سس باشد تا بشود آن را یک ساندویچ واقعی به حساب آورد. روی چوی (Roy Choy)

    ۱۴- همیشه گوشت قرمز و گوشت ماهی را به طور یکنواخت طعم دار کنید. به عنوان مثال، نمک و فلفل را با نمکدان به طور یکنواخت همه جای آن ها بریزید. این کار از تجمع بیش از اندازه طعم دهنده ها در قسمتی از گوشت و فقدان آن ها در قسمت های دیگر جلوگیری می کند. ماری دامونت (Mary Dumont)

    ۱۵- برای گرفتن نتیجه بهتر در پخت و پز، کره و تخم مرغ را یک شبانه روز قبل از پخت، از یخچال درآورید تا به دمای محیط برسند. اینا گارتن (Ina Garten)

    ۱۶- برای درست کردن یک شام راحت و سریع، سس هایی را که از غذاهایتان باقی می ماند، داخل قالب یخ بریزید و آن ها را فریز کنید. قالب های سس، ره راحتی داخل تابه روی حرارت تبدیل به یک سس خوشمزه می شوند. دیوید بورک (David Burke)

    ۱۷- وقتی که می خواهید کوفته یا کوکو درست کنید، خیلی مهم است که بدانید طعم آن بعد از پخت چطور خواهدشد؛ بنابراین، مقداری از آن را در یک تابه کوچک بپزید و سپس بچشید تا مطمئن شوید، طعمش همانی است که می خواهید. ایساک بکر (Issac Becker)

    ۱۸- به جای اینکه مرغ را کباب کنید، چند عدد پیاز را به صورت تکه های بزرگ خرد کنید و آن ها را داخل یک تابه یا قابلمه با مقداری روغن قرار دهید، سپس مرغ را روی آن ها بگذارید. با این کار، پیاز جذب آب مرغ می شود. بعد از سرخ شدن مرغ، آن را از قابلمه یا تابه خارج کنید. مقداری آب مرغ یا آب، داخل قابلمه بریزید و با حرارت بالا به مدت سه دقیقه یک سس خوشمزه برای سرو کردن همراه مرغ آماده کنید. دونالد لینک (Donald Link)

    ۱۹- بعد از اینکه دانه های ذرت را از بلال پخته جدا کردید، با پشت چاقو، دوباره روی بلال بکشید تا شیر باقیمانده در بالا خارج شود و طعم بی نظیری به غذاش شما بدهد. بلال را روی سطح کار قرار داده و با یک چاقوی تیز به صورت افقی دانه های آن را جدا کنید. حالا پشت چاقو را روی بلال روی قسمت های بدون دانه آن بکشید تا شیر داخل آن ها خارج شود. کری سیمون (Kerry Simon)

    ۲۰- همیشه به اندازه کافی زمان بگذارید و دستور تهیه غذا را قبل از آماده کردنش به دقت بخوانید. جان بِش (Jhon Besh)

    816306 745 ۵۹ فوت و فن از بزرگ ترین و برترین آشپزهای دنیا

    ۲۱- دستورات غذا فقط یک راهنما هستند. کتاب مقدس که نیستند! پس با خیال راحت مواد لازم آن ها را با مواد ساده تری که خودتان دوست دارید، عوض کنید. اگر عاشق آویشن هستید و از نعنا خوشتان نمی آید، خب از آویشن استفاده کنید!  الکس سیدل (Alex Seidel)

    ۲۲- وقتی میهمانی بزرگی دارید، سس را روی سالادتان نریزید. آن را کنار سالاد قرار دهید تا میهمانان خودشان آن را روی سالادشان بریزند. یک بار به خاطر همین موضوع کلی سالاد سسی روی دستم ماند و مجبور شدم آن ها را دور بریزم! مارک فورجیون (Marc Forgion)

    ۲۳- همیشه به آشپزهایی که در منزل آشپزی می کنند نصیحت می کنم که اگر فکر می کنید مقدار کافی نمک به غذا اضافه کرده اید، مقدارش را دو برابر کنید! گراند آچاتز (Grand Achatz)

    ۲۴- برای له کردن سیر، آن را داخل یک کیسه فریزر قرار دهید و با پشت چاقو آن را له کنید. این کار باعث می شود که میز کار و چاقویتان بوی سیر نگیرند. لونت توروندل (Laurent Tourondel)

    ۲۵-  تا جایی که می توانید آشپزی کنید احتیاج نیست درباره اش کتاب بخوانید و مطالعه کنید. فقط زیاد بپزید تا تجربه کسب کنید. ماساهارو موریموتو (Masaharu Morimoto)

    ۲۶- مِرینت کردن (مزه دار کردن) گوشت با مرکبات باعث می شود که کاملا ترد و خوشمزه شوند. اگر مرکبات دوست دارید، همراه کردن مقداری آب لیمو یا آب پرتقال، همیشه بهترین راه برای داشتن یک بشقاب غذای گوشتی خوشمزه است. تیم لاو (Tim Love)

    ۲۷- برای درست کردن سس سالاد، ابتدا نمک را با مقداری روغن زیتون مخلوط کنید. این کار باعث می شود زمانی که به آن سرکه اضافه می کنید، سس شما ترد بماند. پل لیبرانت (Paul liebrandt)

    ۲۸- بعد از اینکه سبزیجات را از آب داغ بیرون آوردید، آن ها را داخل آب یخ فرو کنید. این کار باعث می شود سبزیجات تغییر رنگ ندهند. ماریا هینس (Maria Hines)

    ۲۹-پدربزرگم این نکته را به من یاد داد: بعد از اینکه پاستا را آبکشی کردید، همان طور که داغ است مقداری پنیز پارمسان رنده شده را همراه با سس مورد نظرتان روی آن بریزید. این عمل باعث می شود سس به پاستان بچسبد و طعم بی نظیری پیدا کند. جیادا دِ لورنتیس (Giada De Laurentiis)

    ۳۰- اگر ریحان تازه را مانند گُل داخل آب قرار دهید، بهتر، سرحال تر و در مدت زمان بیشتری در خانه می ماند. الیزابت پروت (Elisabeth Prueitt)

    ۳۱- قبل از اینکه غذا را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید، حتما آن را بچشید. خیلی تعجب می کنم وقتی می بینم بعضی ها طبق دستور، غذا را درست می کنند ولی قبل از سرو، آن را نمی چشند که ببینند آیا نمک، فلفل یا ترشی غذایشان اندازه است یا نه! برد فارمری (Brad Farmerie)

    816307 718 ۵۹ فوت و فن از بزرگ ترین و برترین آشپزهای دنیا

    ۳۲- ماهی را خیلی ساده طعم دار کنید. آن را با احترام بپزید! طعم ماهی باید همانی باشد که شما می خواهید. وقتی آن را سرخ کردید، مقداری لیموی تازه روی آن بریزید و سرو کنید. طعم بهشتی لیمو و ماهی در کنار هم غیرقابل انکار است. ریک مون (Rick Moonen)

    ۳۳- اگر می خواهید گل کلم بپزید، مقداری شیر و نمک به آب آن اضافه کنید تا همچنان سفید باقی بماند، سپس آن را داخل آب یخ فرو کنید تا پختش متوقف شود. مایکل وایت (Micheal White)

    ۳۴- با یک فهرست بلندبالا به خرید نروید! بهتر است وارد فروشگاه یا مغازه شوید و ببینید کدام مواد خوب به نظر می رسند و دوست دارید آن ها را تهیه کنید، سپس فهرستتان را آماده کنید. الکس گارناچلی (Alex Guarnaschelli)

    ۳۵- وقتی می خواهید کباب درست کنید، یک ساعت قبل گوشت را از فریزر بیرون آورید تا به دمای محیط برسد. جفری زاکاریان (Geoffrey Zakarian)

    ۳۶- همیشه چیزی را که می خواهید بپزید، اندازه بگیرید. مخصوصا برای تهیه خمیر کیک و شیرینی. این قضیه یکی از اساسی ترین نکات آشپزی است. فرانسوا پایارد (Francois Payard)

    ۳۷- اگر زمان کافی برای خواباندن مرغ در آب نمک ندارید، یک راه ساده و سریع پیشنهاد می کنم: یک ساعت قبل از پختن مرغ، مقدار زیادی نمک روی مرغ و داخل مرغ بمالید، سپس با دقت آن را خشک کرده و کباب کنید. این کار، برشته شدن پوست مرغ و طعم خوب آن را بعد از پخت تضمین می کند. دیوید میرس (David Myres)

    ۳۸- همان طور که برای اطمینان از پختن کیک، یک خلال دندان وسط آن فرو می برید، برای ماهی، انواع گوشت و سبزیجات هم همین کار را انجام دهید. خلال دندان، اسلحه سری من است! آن را در آشپزخانه ام برای اطمینان از پخت هر چیزی که می پزم، استفاده می کنم. دانیل هام (Daniel Humm)

    ۳۹- نکاتی برای سرو کردن کیک:

    ۱- صبر کنید کیک به دمای محیط برسد، سپس آن را سرو کنید.

    ۲- هرگز کیک را تا بیست دقیقه بعد از آماده شدنش، برش نزنید. این کار باعث می شود کیک به سرعت خشک شود.

    ۳- لزوما نباید خمیر فوندانت (یک نوع خمیر مخصوص شیرینی پزی) را بخورید.خمیر فوندانت واقعا زیباست، اما اگر می خواهید یک لقمه شکرخالص بخورید، خمیر را کنار بزنید و کیک را بدون آن بخورید.

    داف گلدمن (Duff Goldman)

    ۴۰- برای اینکه تا آنجایی که امکان دارد آب لیمو را بگیرید، یک دقیقه قبل از آب گیری، آن را در کف دستتان بگیرید و فشار دهید. (نگویید من گفتم، ولی ۱۵- ۱۰ ثانیه آن را داخل مایکروفر قرار دهید!) پاتریشیا یو (Patricia Yo)

    ۴۱- برای درست کردن یک سوپ سبزیجات عالی، قبل از اضافه کردن هر نوع مایعاتی، داخل سوپ، هویج، پیاز، فلفل و گوجه فرنگی را در مقداری کره یا روغن تفت دهید. این کار طعم سوپ را فوق العاده می کند. شان هرگات (Shaun Hergatt)

    816308 853 ۵۹ فوت و فن از بزرگ ترین و برترین آشپزهای دنیا

    ۴۲- وقتی آشپزی تان تمام شد، اول ظرف ها و محیط کارتان را تمیز کنید، بعد بگذارید و بروید. (شاید به نظر خیلی مهم نباشد، ولی واقعا مفید است.) ریک بِیلس (Rick Bayless)

    ۴۳- یک لباس راحت بپوشید، موسیقی مورد علاقه تان را بگذارید و از زمانی که در آشپزخانه در حال آشپزی می گذرانید، لذت ببرید. کِلِر رابینسون (Claire Robinson)

    ۴۴- زیاد به خودتان سخت نگیرید. اشتباهاتی که در حین آشپزی رخ می دهند، می توانند به بهترین دستورهای غذایی تبدیل شوند. آسان بگیرید! سانی اندرسون (Sunny Anderson)

    ۴۵- نیمرو را به روش اسپانیایی درست کنید:

    مقداری روغن زیتون باکیفیت داخل تابه بریزید تا داغ شود. قبل از اینکه تخم مرغ را داخل تابه نیمرو کنید، کفگیر را داخل روغن قرار دهید تا داغ شود (البته اگر کفگیر فلزی باشد). این کار باعث می شود تخم مرغ به کفگیر نچسبد، سپس تخم مرغ را داخل تابه نیمرو کنید تا لبه آن برشته شود. کفگیر فلزی را داخل روغن داغ تابه قرار دهید تا داغ شود. تخم مرغ را داخل تابه نیمرو کنید تا لبه آن برشته شود، سپس آن را با کفگیر داغ از تابه خارج کنید. ژوزه اندرس (Jose Andres)

    ۴۶- وقتی دستور غذا یا دسر، از شما پوست لیموی رنده شده می خواهد، به جای اینکه پوست لیمو را در یک کاسه جداگانه رنده کنید، رنده را روی رف موادتان قرار داده و همان جا پوست لیمو را روی مواد رنده کنید. بوی خوش مرکبات که داخل ظرف پخش می شود، عطر و طعم دلپذیری به غذا یا دسر می دهد. پیچت اونگ (Pichet Ong)

    ۴۷- همیشه از روغن خوب و باکیفیت در پخت و پز استفاده کنید. قبل از مصرف روغن، آن را بچشید و بو کنید. اگر روغن به تنهایی مزه خوبی نداشته باشد، قطعا در غذا هم طعم خوبی پیدا نخواهدکرد. میل برنستین (Michelle Bernstein)

    ۴۸- با کسانی آشپزی کنید که دوست دارند آشپزی یاد بگیرند یا بلدند چطور آشپزی کنند. لورنت گرس (Laurent Gras)

    ۴۹- برای له کردن سیر، آن را داخل یک کیسه فریزر قرار دهید و با پشت چاقو آن را له کنید. این کار باعث می شود که میز کار و چاقویتان بوی سیر نگیرند. لورنت توروندل (Laurent Tourondel)

    ۵۰- موقع آشپزی دقت کنید که دسته تابه را از خودتان دور نگه دارید که در حین پخت و پز به آن ضربه نزنید، چون باعث می شود مقداری از غذا روی اجاق گاز بریزد. این اتفاق بارها رخ داده است. جاناتان وکسمن (Jonathan Waxman)

    ۵۱- برای ایمنی بیشتر، یک عدد چوب پنبه روی نوک تیز چاقو فرو کنید، سپس آن ها را داخل کشو یا کمد قرار دهید. جوزپه تنتوری (Giuseppe Tentori)

    ۵۲- برای اینکه پوست ماهی موقع سرخ شدن برشته شود، تکه های ماهی را به مدت چند دقیقه روی حوله کاغذی قرار دهید، طوری که طرف دارای پوست آن روی حوله قرار بگیرد. (حوله کاغذی رطوبت پوست ماهی را می گیرد)، سپس آن را ابتدا از قسمت پوست دارش داخل تابه حاوی روغن یا کره با حرارت متوسط سرخ کنید. گوویند آرمسترانگ (Govind Armstrong)

    ۵۳- پیاز را داخل یک تابه بدون روغن روی حرارت متوسط خیلی سریع سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. با این روش، پیاز هم خیلی سریع و هم خیلی زیبا سرخ خواهدشد. مایکل مینا (Michael Mina)

    ۵۴- برای اینکه موقع خردکردن پیاز، تکه های آن از هم جدا نشود، ریشه پیاز را جدا نکنید. ابتدا سر پیاز را جدا کرده و سپس آن را پوست بگیرید. به صورت افقی دو تا سه برش روی پیاز بزنید. حالا به صورت عمودی چند برش روی آن بزنید. ریشه پیاز را با دست نگه دارید، سپس آن را خرد کنید. جین رابرت دِ کاول (Jean- Robert de Cavel)

    ۵۵- زمانی که می خواهید پاستا بپزید، همیشه حدود ۱٫۴ یا ۱٫۳ پیمانه از آب پاستا را درست قبل از اینکه آن را آب کشی کنید، نگه دارید. وقتی که سس مورد نظرتان را به پاستا اضافه کردید، آب پاستایی را هم که کنار گذاشته بودید، اضافه کنید. این کار باعث می شود سس با پاستا آمیخته شود و نشاسته داخل آب پاستا حالت کرمی شکلی به پاستا بدهد. این نکته را یکی از دوستان ایتالیایی ام به من گفته بود و من از آن روز تا به حال هیچ وقت این عمل را نادیده نگرفته ام. این کار باعث می شود پاستای شما با پاستاهای دیگر متفاوت باشد. نایجلا لاسون (Nigella Lawson)

    816309 573 ۵۹ فوت و فن از بزرگ ترین و برترین آشپزهای دنیا

    ۵۶- همیشه آشپزی تان را با یک تابه داغ شروع کنید. کَت کورا (Cat Cora)

    ۵۷- اگر قرار است سیر را سرخ کرده و تفت دهید، بهتر است آن را خرد کرده تا اینکه رنده کنید. با این کار احتمال سوختنش کمتر می شود. آرتی سکورا (Aarti Sequeira)

    ۵۸- اگر از فلفل برای تند کردن طعم غذایتان استفاده می کنید، برای کم کردن تندی آی که فلفل به غذایتان می دهد، دانه های داخل آن را با چهار حرکت جدا کنید:

    از سمت راست فلفل شروع کنید و با چاقو به صورت افقی قسمت کناری آن را جدا کنید. دقت کنید که ریشه فلفل و دانه های داخل آن دست نخورده باقی بمانند. فلفل را بچرخانید و همین کار را با قسمت دیگر آن انجام دهید. وقتی چهار طرف فلفل را جدا کردید، ریشه و دانه های آن را دور بریزید. دین فیه رینگ (Dean Fearing)

    ۵۹- برای پختن استیک اول آن قسمتی را که لایه نازکی از چربی دارد، سرخ کنید. این کار باعث می شود طعم خوب چربی گوشت تا انتهای پخت به خورد استیک برود.

    از گوشتی استفاده کنید که یک لایه نازک چربی اطراف یکی از لبه هایش داشته باشد. گوشت را از قسمتی که چربی دارد، با یک انبر داخل تابه قرار دهید. وقتی چربی آب شد، گوشت را به طور کامل داخل تابه قرار داده و سرخ کنید. آلِن دوکاس (Alain Ducasse)


    _____________________________________________________________________________
    همچنين مطالعه بفرماييد...
    _____________________________________________________________________________
    آشپزی

    دستور پخت ، تهیه انواع غذا ، دسر ، سالاد ، شیرینی ، کته ، چلو ، پلو ، خوراک ، کباب ، ترشی ، آشپزی ، ساندویچ ، پیتزا ، ته چین ، سس

  • تازه ها
  • مطالب هفته
  • مطالب ماه
  • دانش و فناوری
    توصیه های پزشکی
  • 4 علامت مخفی که نشان از پوکی استخوان‌های شما میدهند!

  • این عادت های اشتباه عوامل موثر در ایجاد بیماری هستند!

  • استرس کمتر و راهکار های موثر برای کاهش استرس

  • فعالیت زیاد در شبکه‌های اجتماعی باعث افسردگی میشود!

  • بهترین روش های پیشگیری و درمان سرماخوردگی و آنفلونزا

  • تازه های تصاویر
    بیشتر >>
  • نقاشی و طراحی های مینیاتوری زیبا بر روی اشیاء کوچک

  • برندگان مسابقه عکاسی “دنیایی که هرگز ندیده اید” مشخص شدند

  • پرتره هایی خلاقانه و زیبا از حیوانات روی پر پرندگان

  • خطرناک‌ترین جانداران قاتل جهان را بشناسید + عکس

  • تصاویری زیبا از اعماق دریا که شما را شگفت زده خواهند کرد

  • عکس هایی دیدنی از تصاویر تلفیقی روز و شب در استانبول

  • نگاهی گیرا بر شگفت انگیز ترین مجسمه های دنیا

  • تصاویری بسیار زیبا از فستیوال سگ هندوها

  • پرتره های ساخته شده بسیار زیبا از ترکیب میوه های ارگانیک

  • نقاشی هایی خلاقانه از دختران زیبا با لباس های گلی

  • پرتره های کوئیلینگ کاغذی با ادغام در چهره کهنسالان

  • تصاویری زیبا و خیره کننده از فستیوال کوه سوزان در ژاپن

  • تصاویری سحرآمیز و فوق العاده زیبا از کرم های شب تاب در ژاپن

  • ترسیم نقاشی‌های حیرت انگیز “هایپر رئالیسم” با زغال و گرافیت

  • نامرئی در روز: مجموعه تصاویر الهام بخش “میکو لاگرستد”

  • تصاویری منتخب از مسابقه عکاسی سفری گاردین ریدرز

  • نقاشی هایی هایپر رئالیست از جواهرات بسیار زیبا

  • تصاویری زیبا از نقاشی هایی که با اشیاء تکمیل شده اند!

  • نقاشی هایی برگزیده از هنرهای خیابانی اساطیری

  • جلوه هایی طبیعی از نقاشی های نمکی با معکوس کردن رنگ ها

  • تصاویری منتخب از مسابقه عکاسی محیط زیست آتکینز

  • تصاویری زیبا از مناظر سورئال کویرهای ایالات متحده

  • نقاشی‌های دیدنی و جالب از یک جوان لهستانی بر روی برگ درخت !

  • تازه های دنیای مد و پوشاک
    بیشتر >>
  • شرابی و طوسی بهترین ترکیب رنگ مخصوص لباس های پاییزی

  • ۱۶ سبک و مدل شیک برای پوشیدن شال های پشمی شطرنجی

  • ۱۶ مدل خاص و زیبا از پوشش های پاییزی با پانچو

  • اشتباهاتی که ما در انتخاب لباس مناسب مرتکب می شویم

  • ۱۰ برند معتبر و خاص از معروف ترین و لوکس ترین جواهرات دنیا

  • بهترین روش های بستن شال جهت داشتن ظاهری باوقار

  • ترکیب هایی زیبا از لباس های خاکستری رنگ مناسب فصل پاییز

  • ۱۰ ساعت گران قیمت و لوکس برای هدیه دادن به خانم ها

  • ست لباس پاییزی با نیم بوت های زیبا برای فصل پاییز

  • کیف های فوق لوکس که فریاد می‌زنند: “صاحب من پولدار است”

  • با رنگ های لباس های رویایی مخصوص پاییز امسال آشنا شوید

  • بدون هزینه های سنگین هم می توان ظاهر خوبی داشت

  • لباس های شیک ، زیبا و خنک مخصوص فصل تابستان

  • منتخبی زیبا و خاص از لباس های شیک برای کودکان

  • منتخبی خاص از زیباترین مدل های شال و روسری

  • ۵ عطر منحصر به فرد مردانه مناسب خانم ها !

  • این عطرهای تابستانه شما را با خود به سواحل دریا می برند!

  • ۱۶ روش زیبا و متفاوت جهت بستن حرفه ای دستمال سر

  • بررسی و معرفی بهترین عطرهای تابستانه برای آقایان

  • مشاوره‌ حرفه‌ای و تخصصی برای خرید لباس‌های سایز بزرگ

  • برگزیده ای از زیباترین ژورنال لباس های عروس مدل ایتالیایی

  • ۱۰ مورد خاص از زیورآلاتی که هر دختر خانمی باید داشته باشد

  • زیباترین و خوش برش ترین مدل های لباس شب مجلسی زنانه

  • کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به سایت کلکسیون برتر می باشد.